Verbouwen

Voor een verbouwing bent u bij Welman Timmerwerken aan het juiste adres.
Of het nu een kleine of een grootschalige verbouwing betreft. Een verbouwing is op meerdere fronten van toegevoegde waarde voor uw woning.
Na een verbouwing is er sprake van meer comfort, een completere en betere leefruimte en is uw huis meer waard.

Met een goede planning verloopt de verbouwing door Welman Timmerwerken vlotter, en dat is niet alleen fijn voor uzelf maar ook voor uw portemonnee, want als de verbouwing eenmaal gaat lopen dan moet alles wel soepel verlopen om niet onnodig veel geld uit te geven.


Ook vinden wij het erg belangrijk om een geordernde werkvloer te houden om de verbouwing zo soepel en gestructureerd mogelijk te laten verlopen. Veel verbouwingen zorgen voor stress omdat ze vaak duurder worden gedacht en veel langer duren dan gehoopt.

Dat kan een aantal redenen hebben. Door een gebrek aan ervaring of tijd worden een aantal stappen vergeten of pas te laat genomen. Je moet naast het zoeken naar mooie materialen er ook nog voor zorgen dat je alle mensen op tijd geregeld hebt.

Vaak is het zo dat u in zoverre tevreden bent met uw woning en woonlocatie dat u niet wilt verhuizen. Wel kan het zo zijn dat u naarmate de jaren zijn verstreken inmiddels bent uitgekeken op bepaalde ruimts in uw huis.

In veel gevallen is het mogelijk deze ruimes te vergroten of enkel te moderniseren., bijvoorbeeld door het aanbrengen van openslaande deuren of een schuifpui. Een aanbouw behoort tevens tot de mogelijkheden bij het vergroten van uw woning.


Dakkapel plaatsen

Een goed voorbeeld van ruimte creëren in uw huis is het plaatsen van een dakkapel.

Deze kan hierna gebruikt worden als extra slaap- of studeerruimte. In bepaalde gevallen is het zo dat er vergunningen moeten worden aangevraagd en wellicht bouwtekeningen opgevraagd.

Wij helpen u hier uiteraard graag mee. Voor en tijdens het proces is er ruimte voor overleg om de samenwerking en het beoogde eindresultaat te waarborgen.