Renovatie

Ook voor renovatie is Welman Timmerwerken inzetbaar. Bij een renovatie is er sprake van grootschalig onderhoud waarbij grote(re) delen vervangen worden. Na een renovatie is uw woning weer als nieuw!

Stel dat uw dakgoot op meerdere plekken ernstig beschadigd is, dan is het beter om te vernieuwen zodat u weer lang van uw woning kunt genieten. Of het nu om dakgoot, luifel of overstek gaat, bij Welman Timmerwerken bent u er zeker van dat het na renovatie weer jaren meegaat.

 


Met het aanpassen van bestaande bouw heeft Welman Timmerwerken ruime ervaring.

Als u kiest voor een verbouwing of renovatie dan vinden wij samen met u de oplossingen die passen bij het pand en zijn omgeving. Dit met als doel de gebruiksmogelijkheden en uw woongenot te verbeteren.

Vakkundig verbouwen of renoveren vraagt om een specialistische kennis. Welman Timmerwerken werkt met inlevingsvermogen, toekomstvisie, vakmanschap en met oog voor detail aan uw project. Ook door het gebruik van de juiste bouwmaterialen wordt de kwaliteit en de levensduur optimaal benut.

Een nieuwe luxe badkamer, een woonkeuken, een dakopbouw, een uitbreiding van de woonkamer, allemaal aanpassingen die bijdragen an extra woongenot. U geniet van het comfort van nieuwbouw, terwijl de oorspronkelijke uitstraling van het pand behouden blijft.